Van itt olyan aki a Debreceni Kodolányi János Középiskolában fog tanulni 2011-től? . Én már beiratkoztam csak jó lenne ha lenne pár barátom, akikkel pár dologról beszélnénk.20/f
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 20:23
2/5 A kérdező kommentje:
Sztem lehet de nem 100% hogy lehet jelentkezni.
2011. júl. 23. 11:53
3/5 Vass Zsuzsanna válasza:
milyen szakra iratkoztál be? ott egyből fizetni kell vmit?
4/5 anonim válasza:
ha az első 150 között vagy, akkor az első félév ingyenes (ha 22 év alatti vagy, és első szakma lenne). Amúgy félévente 40 ezer lesz. Én intézményi kommunikátorra iratkoztam be.
5/5 Vass Zsuzsanna válasza:
már betöltöttem a 22.életévemet még nem tudom h érdemes lenne oda jelentkezni csak 1 éves képzésre lehetne jelentkeznem..nekem 90eft lenne félévente még a computerschool, sirius vagy lia van gondolkodás alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!