Van esélyed bőven, de a héten vagy 100 ilyen kérdés volt, hogy a tavalyi ponthatárhoz képest 40-el több pontom van,vajon benn vagyok e ? jól tudjátok, hogy ennyit még a legdrasztikusabb esetben sem emelkedik...
2011. júl. 15. 13:55
2/9 anonim válasza:
Azért ez nem olyan rossz, szerintem nyugodtan ábrándozhatsz.
2011. júl. 15. 13:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha az elmúlt 2 évnek az átlagpontszámát is figyelembe vesszed, így reálisabb képet kapsz.
2011. júl. 15. 13:58
4/9 A kérdező kommentje:
jaj tudom bocsánat:D..csak ez a várakozás kikészít...:/
2011. júl. 15. 14:03
5/9 anonim válasza:
Hova jelentkeztél, ha szabad megkérdezni, szerintem megnyugodhatsz. Ahova én jelentkeztem, ott is 211 volt tavaly, nekem most elvileg 334-em van, csak a felvi elszámolta xD
2011. júl. 15. 17:21
6/9 anonim válasza:
Első!
Igenis emelkedhet drasztikusan a ponthatár... nézd csak meg a 2008-as 2009-es ponthatárokat!
Én is hasonló cipőben járok... 2009-ben 330 pont volt a ponthatár, 2010-ben 300, nekem idén 356 pontom van, és nagyon izgulok :S
Utolsó!
Neked hogyan számolta el a felvi?!
Én is úgy érzem, hogy elszámolták, én 360 pont felett számoltam magamnak:S
2011. júl. 17. 01:11
7/9 anonim válasza:
Nekem úgy számolta el, hogy rosszul olvasták le a bizonyítványomról, és még ezzel a rossz adattal is rosszul számolták ki... Ráadásul nem kevesebbet, hanem többet számoltak, ami nem lenne baj, ha nem kerülhetnék bajba emiatt...
Lérvényt írtam, feldolgozták, semmi eredmény, telefont nem veszik fel, e-mailra még nem kaptam választ...
Enyhén izgulok, hogy ne csesszék már el...
17:21-es vagyok
2011. júl. 17. 19:39
8/9 Településmérnök válasza:
Első!
Még ha csak 40-et emelkedne adott esetben...
Az én szakom 53 pontot emelkedett, azt hittem nyugi van, de lecsúsztam mert csak 35-tel volt többem. Szerencsémre a költségtérítésesre felvettek, viszont arról is majdnem lemaradtam, mert az meg 76! pontot emelkedett.
2011. júl. 20. 19:39
9/9 anonim válasza:
nem emelik a ponthatárokat,akkor emelkedhet,ha azok akik felvételiztek,magas ponttal rendelkeznek!!! miért nem lehet ezt megérteni????? tök mindegy myenni volt tavaly!! lehet h most 300 lesz! jaj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!