Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A felvi.hu-n (e-felvételiben)...

A felvi.hu-n (e-felvételiben) hol látom a saját elért pontjaimat? Nem az egyetemek ponthatáraira gondolok, hanem a szerzett pontszámokra.

Figyelt kérdés
Nekem az Oktatási Hivatal számította, nem tudom mit vettek figyelembe, így nem tudom mennyi pontom lett.
2011. júl. 14. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ott van, hogy bejelentkezel magáb a felvibe, ott kiad egy kezdőlapot, bal oldalt van olyan felirat (fentrőla 2.), hogy Én felvim. Arra rákattintasz, majd a búvebben feliratra és ott táblázatba kiadja a pontokat. Nem tudom mindenkinél iylen-e
2011. júl. 14. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy az e-felvételit megnyitod (belépsz felvi, jobb oldalt e-felvételi, bejelentkezel, belépsz, és ott a jelentkezések és pontszámok menüpont alatt). De csak akkor lesz kiszámolva, ha minden szükséges dokumentumodat feldolgozták már. Ott le is írja, hogyan számolták.
2011. júl. 15. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Ott egyelőre még 0 pontot mutat, még nincs feldolgozva minden doksi.
2011. júl. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!