Leállt a pilótaképzés Nyíregyházán?
Pilótának szeretnék menni, jövőre végzek a gimiben.
A honlapon ( [link] ) leírt állami finanszírozású képzésre (140 óra repült idő + 55 óra szimulátor (MCC képzéssel) jogosítás: CPL/IR + ME) jelentkeznék, ami nagyon jó lenne, viszont a Hallgatók menüpont alatt csak 2007-ig van feltüntetve a végzettek neve, valamint felvi.hu-n sem találom erre a képzésre a linket, nem tudom, hogy leállt a képzés?
Nagyon szeretnék pilóta lenni, azonban 10 millió forinttal nem rendelkezem, hogy önerőből csináljam végig pl. a Malévnél a képzést.
Tehát: képeznek még pilótát Nyíregyházán?
Ha nem, van-e más, hasonló lehetőségem?
Köszönöm előre is a választ!
Pontosan nem tudom, de a felvin meg van hirdetve
uh, valószínű csak figyelmetlen voltam akkor a felvin, köszi szépen!
ha valaki tudja a választ arra, hogy miért nem frissítik a tanszék honlapját, az írhatna :)
Hello, Te is jövőre jelentkeznél? :O ellenfelek leszünk:) - mármint amennyiben államira mennél.
Nem frissítik, mert nincs rá igény, idő, stb. Te kérdezted meg a fórumon is? De indul a szak, és a jövőben is fog, van még 5 kiadó hely jövőre. :)
Íme, ha még nincs meg: [link]
Hány pontra számítasz (tudom h még érettségi előtt állsz, de kb.)? Szerintem most 460 körül lesz a határ a 480ból, jövőre az 500as rendszerben viszont nem tudom.
A 10 milla, ami 15 ha jól tudom egy dolog, de a suli is csak 200 órát ad max. Szal utána zsebből megy a buli.
Sok sikert! Írj!
utsó vagyok, ez is ismered:
A névsor ugyanaddig van, de én ezt az oldalt jobban szeretem, valahogy nekem átláthatóbb.
Szia 3. ! :D
Nincs kedved privit írni?
Üdv: a második... :D
Sziasztok!
Kb. 4 éve nem írt senki ehhez a kérdéshez, de érdeklődnek a kérdezőtől, hogy sikerrel járt-e. Pilóta lettél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!