jaja szerintem is jó, ha nem ismersz senkit. Elmész a gólyatáborba és máris lesz sok új haverod:) Amúgy én igen, albérletbe megyek, egyik bnőmmel. Igaz nem tudom, h csak 2-en megyünk-e, jönne még velünk 2 volt oszátlytárs, csal pont az a kettő, akit nem bírunk elviselni:P
2011. júl. 9. 11:16
12/21 A kérdező kommentje:
hát ilyen szempontból biztosan jó, de így albérlet szempontjából viszont jó lenne, ha jönne ismerős :D
2011. júl. 9. 11:34
13/21 anonim válasza:
Én az Öthalmi Kollégiumot ismerem és ajánlom.
2011. júl. 10. 10:03
14/21 anonim válasza:
Én is most kezdek majd biosz szakon :)
2011. júl. 13. 13:26
15/21 anonim válasza:
utolsó: én is:)
2011. júl. 13. 14:35
16/21 anonim válasza:
Amikor megkapod az értesítőt, hogy felvettek - bízzunk benne, hogy felvesznek -, akkor mellékelve lesz egy kolis jelentkezési lap is. Kollégiumot elsősorban szociális alapon lehet elnyerni. Bizonyos adottságokkal majdnem teljesen biztos, hogy bekerülsz. A karközi kolik ára és színvonala közes azonos. Bölcsésznek jó eséllyel leszel Mórás vagy Károlyis. Addig is ízelítőül a kolik honlapjait tudom ajánlani:
én is Szegedre megyek,magyar szakra.én se ismerek senkit,semmit.fogalmam sincs h albi vagy kolesz,hogy lesz e munkám vagy nem,szóval eléggé királyság :) de szerintem izgi lesz :)
2011. júl. 14. 11:21
18/21 anonim válasza:
A szegedi kollégiumok körülbelül fele annyiba kerülnek, mint a helyi albérletek. Konkrétabban szólva: tavaly tavasszal 9.000 Ft volt havonta. Ebből még lejön a szociális alapú kedvezmény, ami 1-2-3 ezer forint.
Szerintem ennek ismerete megkönnyíti a választásotokat...
2011. júl. 17. 23:57
19/21 anonim válasza:
Én is itt kezdek matek szakon.Én kollégista leszek.
Ti nem féltek az egyetemi életöl? Úgy értem ez egy új hely új emberekkel.Én tartok tőle mert még soha nem voltam szegeden nem fogok senkit sem ismerni.
2011. júl. 26. 14:39
20/21 anonim válasza:
Én nem félek, sőt már alig várom végre az egyetemi életet, bulit stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!