Meg lehet buktatni az először tanult nyelvből?
Figyelt kérdés
valaki mondta hogy nem buktathatnak meg olyan idegennyelvből, amit abba naz évben tanulsz először..2009. márc. 29. 01:35
1/6 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak: meg lehet. Onnan kezdve, hogy tananyag és osztályoznak is belőle, előfordulhat, hogy nem kapod meg az átmenőt.
4/6 anonim válasza:
gondolkozz logikusan, akkor amikor bevezették pl ált. ban a fizikát abból sem lehetett volna bukni, vagy kémia.stb. mindig van olyan tárgy amit valaki valamely évfolyamon először tanul és nincs mentség :-))tanulni kell.a nyelv sem kivétel.
5/6 anonim válasza:
lehet, hogy csak végső esetben buktatnak, de az tuti hogy buktatnak, szóval a legegyszerűbb (én mindig ezt vallom), a tanulás
19/L
6/6 anonim válasza:
Ebben van egy kivétel: az alsó tagozat. Legalább is én tanítottam angolt, negyedikben kezdték a gyerekek. Ez négy éve volt, de akkor biztosan nem lehetett buktatni belőle. Volt, akinek 10 egyese és egy kettese volt és kénytelen voltam kettest adni neki. A gyerekek tudták is ezt, és volt olyan, hogy elővette témazáró alatt a természetismeret leckét, mert úgy sem lehet buktatni, és így legalább hasznosat csinál. Persze 5. osztályban is folytatta ezt a hozzáállást, meg is buktattam. Most az alsó tagozat még liberálisabb, szerintem ez a szabály életben maradt, de már nem tanítok, így nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!