Pszichológia szakot lehet párhuzamos képzésben bírni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez szubjektív, mert minden embernek más a teherbírása, de ismertek-e olyat (a legjobb Károlis lenne, de akárhol), aki bír pszichológia mellett még valamit?2011. júl. 3. 04:23
1/4 anonim válasza:
Ismerek igen, de az a csaj nagyon penge :) pszichora jár + egy nyelvész szakra + mellette még csinál pár kimerítő dolgot. de am mindig az egyik legjobb tanuló volt (általánosban, gimiben is).
Szóval nem lehetetlen, egy próbát megér csak nagyon sok szorgalom kell hozzá.
3/4 anonim válasza:
Jesszus... úgy örülök, hogy feltetted ezt a kérdést :) Ha kérdezhetem, kérdező, már egyetemre jársz vagy jelenleg készülsz menni?
4/4 anonim válasza:
szerintem semmi értelme. nálunk vannak párhuzamos képzésre járók itt a Károlin de alig tudnak bejárni órákra, és így nem lesz valaki jó szakember... a pszichó egész embert igényel, nem jó megosztani a figyelmet, meg irtó megterhelő is. te se járnál szívesen olyan szakemberhez aki csak "félig" volt ott az egyetemi évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!