Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF-en hogy lehet átjelentkezn...

BGF-en hogy lehet átjelentkezni költségesről államira? Mit kell teljesíteni?

Figyelt kérdés
BGF-KKK ról van szó, milyen rendszer van?
2011. júl. 2. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nagyon-nagyon jó tanuló vagy, 1 év után automatikusan áttesznek államira.

Nálunk SZTE-ÁJK-n ez olyan 4.8-tól van.

2011. júl. 2. 16:25
 2/8 A kérdező kommentje:
de ez úgy van,hogy a legjobb 15%ot cseréli a lerosszabb 15%kal, vagy darabszámra megy, hogy a legjobb 2 tanulót, vagy hogy???? ha több kreditet veszek fel és teljesítek??
2011. júl. 2. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én néztem a suli és a kar honlapját és ezt találtam:

[link]

Lehetőség tehát van:)

Egyébként én is ide megyek és költséges leszek én is:) Melyik szak?

2011. júl. 2. 17:13
 4/8 A kérdező kommentje:

ker.mark, te?

és te nem szeretnél átjelentkezni? mert ráadásul úgy szeretnék,hogy egy másik szakra kerüljek államira, de a külkeren belül..

2011. júl. 2. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én az angol nyelvű nemzetközi gazd-ra jelentkeztem, végülis nekem mindegy, hogy átvennének-e, mert nincs sok különbség a költséges és az állami között, mert az államisok is sokat fizetnek félévente, nyelvi hozzájárulás gyanánt, több, mint a költségtérítés felét:) De nyilván jobb lenne az állami:) Ha jövőre jó lesz az átlagom én mindenféleképpen megpróbálom, de arról nem hallottam infókat, hogy mennyi az átkerülés valószínűsége stb.:)

Sok sikert a felvételihez!

2011. júl. 2. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
A szakváltásról nem tudok infókat:( De szerintem erre is van lehetőség, főleg mert az első 2 félévben (?) azonos tárgyak vannak a nemzetközisekkel, ha jól tudom:)
2011. júl. 2. 19:25
 7/8 A kérdező kommentje:

az a kérdés, hogy melyik a valószínűbb, hogy meg lesz a 4-es index vagy hogy újrafelvételizek és elérem az állami ponthatárt és elfogadtatom a krediteket?

valahol ezt meg lehet érdeklődni pontosan? ( tudom,hogy a BGF-en )

mennyire teljesíthető a 4-es index???

2011. júl. 2. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem is most, de szeptemberben a felsőbb évesektől érdeklődj:)
2011. júl. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!