Miért mennek többen BTK-ra, Kommunikációra és Jogra mint Mérnökire, Természettudományra vagy Infóra?
Ez mitől politika?
Egyébként azért, mert az infó nem mindenkit érdekel. Én elkezdtem, de szétuntam a fejem. Amúgy ne aggódj, mire elvégzed a sulit, túl sokan is lesztek. Már most telített a piac informatkusokból.
"Már most telített a piac informatkusokból."
Azért ezzel nem értek egyet. Több ismerősöm/rokonom is van akik ezen a szakterületen dolgoznak. ÉS ők ezt valahogy nem érzik. Gond nélkül találnak munkát ha úgy adódna.
Mert az emberek azt hiszik, hogy jogra nem fontos a matek. De ennél nagyobbat nem is tévedhetnének!
(Ügyvédjelölt)
6:36
te rendkívül ostoba és primitív vagy
(Nemügyvédjelölt)
Azért, mert manapság reáltárgyakat nem érteni, azokból rossz jegyet szerezni nem gáz.
Vesd össze:
"Bús düledékeiden, Husztnak romvára megállék" - ha nem tudnám, honnan való, egy bunkó vagyok.
"Mennyi pl. 2-es alapú logaritmus 8 vagy mondjuk 3. gyök 8" - ha ezt nem tudom (pedig egész szám, fejben kiszámolható), akkor ráfogják, hogy már a középiskolában is rosszak voltak matekból hehehe.
Bocsi utolsó de szerintem manapság már bús düledékek nem ismerete sem gáz.
Egyébként speciel én most bölcsészkaron vagyok, és sokkal nehezebbnek érzem, mint az infót. Pláne a matekot, ahol az egyik része teljesen logikus, a másik részét csak be kell gyakorolni. Van egy tananyag, azt kell megtanulni.
A mostani szakomon meg úgy kell felkészülni a vizsgára, hogy nincs is tananyag. Ergo tanulsz, olvasol mint a kis güzü, aztán úgy mész be vizsgára, hogy nem tudhatod, ötös vagy egyes a tudásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!