Kezd most valaki 2011-es tanévben a magyar üzletemberképző akadémián (müa)?
Figyelt kérdés
amennyiben igen szívesen fogadnám a társaságot hogy szeptemberben mégse vadidegenekkel kelljen kezdenem2011. jún. 29. 20:53
1/10 anonim válasza:
Inkább magyar pénzlehúzó akadémia.:D
Muhaahaha.Sok sikert hozzá!
2/10 A kérdező kommentje:
hát nekemcsak a papír kell hogy a jelenlegi munkahelyemen ahol suli mellett dolgozom feljebb tehessenek,arra meg tökéletesen jó,és az a félévente kb 20ezer meg belefér :) ha aztnézzük hogy költségtérítésesen egy egyetem lehet 200vagy többis és semmi garancia hogy eltudsz vele helyezkedni...de azért köszönöm a témával kapcsolatos hozzászólásodat :)
2011. júl. 1. 18:20
3/10 anonim válasza:
én igen..de kérdés, hogy te melyik tagintézménybe? :)
4/10 anonim válasza:
Én Budapesten, pénzügyi szakügyintézőn...
5/10 A kérdező kommentje:
énis budapesten,csak én kereskedelmi szakmanager szakra,bár még nemsokmindent tudok így az egészrők,pl indul-e a szak? meg ilyenek
2011. júl. 29. 18:14
6/10 anonim válasza:
Én ma iratkoztam be Kereskedelmi ügyintéző szakra és azt mondták, hogy jelöljem meg másodiknak a Kereskedelmi szakmenedzsert is, mert lehet, hogy az üngyintéző nem fog indulni.
Ugyanis az ügyintézőről a múlt héten is ketten átiratkoztak szakmenedzserre.
Szóval majdnem 100%, hogy indul a Kereskedelmi szakmenedzser!
7/10 A kérdező kommentje:
hmm akkor elég valószínű hogy osztálytársak leszünk :) dobsz valami elérhetőséget?
2011. aug. 2. 13:44
9/10 A kérdező kommentje:
ezesetben tőled is jöhetne valami elérhetőség :D
2011. aug. 25. 09:17
10/10 anonim válasza:
Elmondanátok,hogy milyen a suli?Én most megyek majd oda tanulni.köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!