Az érettségi bizonyítvány fénymásolata mellé kell még valamit csatolni, ha elküldöm az Oktatási Hivatalba?
Figyelt kérdés
kell még valami levelet írni, vagy szimplán küldjem el a bizonyítványom fénymásolatát? mert az adataim végül is rajta vannak a bizonyítványon.2011. jún. 23. 11:29
1/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés,én is akartam kérdezni de látom h te kérdezted, ha valaki tudná mondja meg nekünk a választ + esetleg azt h kell e magát a fénymásolatokat érvényesíteni? (pecséttel vagy aláírás, mert állítólag kell:s)akkor mehetnék vissza a héten suliba hitelesíteni.
2/4 anonim válasza:
Miért nem töltitek fel elektronikusan?
Akár le is fényképezheted, a lényeg, hogy olvasható legyen. Valakinek csak van az ismerőseitek körében szkennel vagy fényképezőgép. És ha véletlen elutasítanák valami miatt, akkor azt is látnátok indoklással együtt, így újra fel tudnátok tölteni.
3/4 anonim válasza:
Nem kell semmilyen levél hozzá, csak berakod a borítékba és elküldöd. Én így csináltam tavaly!
4/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi:)
2011. jún. 24. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!