Középiskolai beiratkozásra milyen ruhában kell menni?
Figyelt kérdés
Ünneplőben, vagy elég farmer/póló?:) Vagy kicsit csinosabban?
15/L
2011. jún. 23. 10:38
1/5 anonim válasza:
Nálunk annyi volt h sorbaálltunk, felírták a nevünket, kicsit beszélgettünk ofővel, hazamentünk. Én sima utcai cuccban voltam, vagyis má r nem emlékszem pontosan ,de úgy rémlik. am ez iskolánként változó, kérdezz emg egy felsőbbévest ha ismersz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet megkérdezek vkit;) Nekünk elvileg ennél komplikáltabb lesz, sok iratot kell vinni:/
De sztem a köztes megoldást választom:) Pont a kettő között
2011. jún. 23. 10:44
3/5 anonim válasza:
Átlag utcai ruhában mentem.mi akkora többiekkel nem is találkoztunk,mert mindenki akkor ment amikor épp tudott a nap folyamán.
4/5 anonim válasza:
Sima ruhába, nálunk senki sem volt ünneplőbe. Nálunk is csomó iratot kellett vinni, személyi, diák, taj kártya, és annyi volt, hogy leültünk egy padba apával, és egy lapra felírtuk minden adatom, minden kártya számát. Ehhez nem kell kiöltözni!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben;) Köszi:)
Mi fogunk találkozni a többiekkel, mert már volt osztálytalálkozónk, és megbeszéltük, hogy csinálunk vmit:D
2011. jún. 23. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!