Szóbeli mesterképzésen voltatok?
Figyelt kérdés
Nekünk ki lett adva, a 2006-os oktatási felmérés, és az fejezetekre osztva, mindenki azt mondta, hogy ilyen beszélgetős lesz, errefel meg húzni kellett eggyet, és beszélni öt percet róla. Sokkal jobb lett volna beszélgetve. Tanári mesterszakról van szó, nem tudom, mi köze van, bár van, de ennyire? Andragógiásoknál osztogatták a 40-50 pontokat, én meg kaptam és sokan 31-et, és már ott mondták nekünk, hogy költségesre lehet elég lesz, de államira nem biztos. :P Nem tudom androgógiásokra mért van nagyobb szükség mint infó tanárokra vagy matekosokra. :S2011. jún. 23. 09:47
1/4 anonim válasza:
Bocs, de ha ilyen összeszedetlen, félig értelmetlen szöveget tudsz írni, akkor nem biztos, hogy tanárnak kell menned.
Másrészt nem tudom milyen folyosói pletykák alapján készültél a felvételire. Mert ha kompetens személyt kérdeztél volna meg, mondjuk azt, aki az adott suliban a felvételiket szervezi, biztosan megmondta volna neked, hogy hogyan zajlik pontosan a felvételi.
2/4 A kérdező kommentje:
12-őzés mellett írtam, nem rég jöttem haza, amúgy nem fogalmaznék így, csak bosszant a dolog. Egyébként tényleg bocsi az írásért. nekem olyan mondta, aki volt már ilyenen és elbeszélgetős volt, a neve is az, szóbeli elbeszélgetés.
2011. jún. 23. 09:59
3/4 anonim válasza:
De attól, hogy az egyik egyetem egyik mesterszakán beszélgetés van, abból nem következik, hogy egy másik egyetem másik mesterszakán is ugyanúgy mennek a dolgok. Előre kell informálódni.
4/4 A kérdező kommentje:
ugyanarról a fősuliról beszélek.
2011. jún. 23. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!