Ha valaki újrafelvételezik, úgy hogy már megvan az érettségije, akkor rá az adott évben lévő "szabályok " vonatkoznak?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogyha mondjuk nekem megvan az érettségim viszont 2012től kötelező lesz egy természettudományi tantárgyból érettségizni, az rám is vonatkozik?2011. jún. 21. 18:14
1/3 anonim válasza:
Ezt a 2012-es kötelező érettségit hol olvastad? Én még csak a tanulmányi pontokba való beszámításáról hallottam.
Egyébként pedig igen, beszámítana, ha lenne, mivel a felvételi időszaknak nincs köze az érettségi időszakhoz. Ennyi erővel aki x éve érettségizett, az az akkori többletpontokat kapja meg most?
2/3 anonim válasza:
Igen, mindig az aktuális számít.
Nem lesz kötelező 2012-től a természettudományi érettségi.
3/3 anonim válasza:
De ha egyszer be is vezetik, neked akkor sem kell belőle érettségizned. Ugyanis ez nem a felvételi, hanem az érettségi szabályzat módosítása lesz. Vagyis az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele egy természettudományos tárgy megléte lesz. Mivel neked már van érettségid, ez nem is fog soha érinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!