Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudtok a Károli Gáspár...

Mit tudtok a Károli Gáspár Református Egyetemről?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy van-e itt olyan, aki a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem bármely szakán tanul. Anglisztikára jelentkeztem, sajnos az első hely nem fog összejönni, úgyhogy marad ez. Valami tapasztalata van valakinek?
2011. jún. 19. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a párom bátyja járt oda. Ő nagyon szeretett Pestre járni, hiába volt vidéki, elviekben nagyon jó a közösség :)

Sajnos csak ennyit tudok.

2011. jún. 19. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Pődör Dóra nagyon lelkiismerets és alapos, kár, hogy uncsi tárgyakat tanít

Fodor Júlia nagyon rendes

S-né Sz. Judit a góré, én nagyon rühelltem a nőt, ritka régimódi könyveket és módszereket használ, unalmasak az órái és nincs arányban azzal amit utána számonkér...de hát nem hiszem, hogy elkerülhető

F.B.Tamást sem bírtam, akkoriban volt doktorandusz, amikor órákat tartott nekünk és nagyobb volt az arca mint a tábla, nem tudom ez változott-e azóta

A többiek nekünk nem azok voltak, akiket látok a honlapon, róluk nem tudok mit mondani.

Ja, és akkoriban valamiért minden hüly.t felvettek, csak legyen elég tanulójuk, úgyhogy kínszenvedés volt az órák zöme, mert a fele tudott angolul rendesen és lehetett volna haladni, a másik fele olyan pre-int. szinten volt és emiatt úgy bántak egyes tanárok a komplett csoporttal, mintha értelmi fogyatékosok lennénk mind.

Összességében utáltam odajárni, át is pályáztam az eltére menetközben.

2011. jún. 19. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
üdv, sorstárs! én is anglisztikára megyek, mert nem vesznek fel az első három helyre...
2011. jún. 20. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!