Lehet ingyen parkolni az ELTE BTK-n másik karos vizsgázónak? Vagy a környéken valahol parkolóházban olcsón?
Szerintem nem nagyon, bár én nem autózom. De kicsi az udvar, annak is a jó része a tanároknak, dékánnak, stb. van fenntartva. Diákot behajtani még soha nem láttam. Szóval erre ne alapozz.
A campus mellett van egy parkoló, azt hiszem 400 Ft óránként, de lehet, hogy félóránként annyi. Mivel ez erősen benn van a városközpontban, nem hinném, hogy olcsón találsz parkolási lehetőséget. Ha meg tudod oldani, szerintem inkább tömegközlekedj.
Egy fizetős parkoló van mellette, mélygarázsos. Jó drága. A campuson csak a tanárok, az átépítések és felújítások miatt ott tartózkodó munkások és engedéllyel a rászorulók (pl. mozgássérültet autóval).
Inkább tömegközlekedj! A campus úgyis a piros (Astoria) és a kék (Kálvin tér) metróállomás között van, van 47-es, 49-es villamos, meg egy raklapnyi busz, másfél percre a bejárattól. :) Sokkalg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!