Hetfon szobeli es 20tetelel vagyok kesz a 100bol. Nagyon le vagyok maradva? Ti hogy emlekeztek a ti erettsegitekre?
Én úgy emlékszem rá, hogy nem tanultam semmit... Egyedül az elektrotechnika tételeket dolgoztam ki mert azt kötelező volt... Irodalmat elkezdtem kinyomtatni, aztán az 5. tételnél úgy döntöttem, ennyi papírt és festéket nem ér az egész :D Így hagytam a fenébe...
Vizsga előtti hétvégén el kellett mennem Kőbánya-Kispestre az oda-vissza úton olvasgattam az elektrót, kb 2 órát...
Aztán hétvégén már úgy voltam, hogy tökmindegy rajtam úgysem segít már semmiylen tanulás, így hagytam a fenébe...
4,2-re leérettségiztem. Ráadásul jó szar tételt húztam, magyarból valami magyar írót akartam, erre 1-es tétel... Töriből meg nem akartam világháborút, belenyúltam a Magyarország a két világháború között témába :D
Jó nem vagyok csodagyerek, tanultam évközben is... De az érettségit nagyon leszartam. Most műegyetemen vagyok végzős :)
oke megnyugtattatok:) kosz minden eddigi es ezutani valaszolonal. mindenkit felpontoztam:)
utolso: drukkolok majd:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!