ELTE matekra (állami) elég lehet idén a 280 pont?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:13
2/23 anonim válasza:
Szerintem nem! Amúgy meg egyetértek az előzővel én is.
4/23 anonim válasza:
Inkább 290 a reálisabb. A bentmaradás az viszont egészen más kérdés...400 pont körül sem hinném, hogy egyszerű lenne...
5/23 anonim válasza:
Itt megtudod nézni, hogy mennyi volt a ponthatár ezelőtt. Esetleg azt is nézd meg hogy kb. hányan jelölték meg azt a szakot! És utána tudsz mérlegelni, hogy elég lesz e vagy sem. Igazából attól függ, hogy emelik e a ponthatárokat vagy sem! Ezt viszont még senki se tudja, hogy hogy lesz! :S
6/23 anonim válasza:
280 pont nagyon kevés. Bár tavaly 293 volt a ponthatár, de tegyük azt is hozzá, hogy tavaly 621-en jelentkeztek, köztük biztos csomóan 350-400 pontosak.
Milyen érettségid van matekból?
7/23 anonim válasza:
Nem azért de úgy csináltok, mintha később nem lehetne behozni azt ami a szaros középiskolába kimaradt..
8/23 anonim válasza:
Ennek a felvételiztetésnek egyébként sincs semmi értelme, a felsőoktatásban enélkül is meg lehet húzni a határvonalat, aki meg nem tudja tartani annak viszontlátás így úgy is.
9/23 A kérdező kommentje:
65 volt a matekom középen, s valószínű, hogy csak 30 lesz az emelt infom..:-(bar a 41 kéne..
2011. jún. 12. 21:33
10/23 anonim válasza:
65ös matek középpel matek szakra?
Nem akarlak elkeseríteni, de én nem tartom magam valami nagy zseninek, a társ.tud. kari butított közgázra is sok időt kellett szánnom, és 94%-ot írtam anno.
Jól meggondoltad te ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!