Milyen volt a gólyatáborotok, és melyik egyetemen, fősulin?
ELTE-BTK
Zánkán voltunk (mindig oda szervezik), 3 napos. Szerintem nagyon hangulatos volt, a sok-sok résztvevőt kb. 20 fős csoportokba, ún. őrsökbe osztották és beszámozták őket. Majd a két őrs jó alaposan megismerte egymást közös programokon.
Így aztán az évfolyamtársaimnak a felét már ismertem, mire elkezdtem a félévet, az ún. őrsvezetők pedig sok mindent megsúgtak, tanárokról, mit hogyan szokás.
Persze, itt is előfordult alkoholizálás, bulizás, de én nem voltam szétcsúszva, egyben jöttem haza.
A közös vonatozós odaút és a hazafelé hajnali szintén vonatozás is nagyon jó! :)
Meg a HÖK-ösökkel is jól össze lehetett haverkodni, voltak felsőbbévesek is jócskán.
Nekem tetszett, megérte elmennem (főleg, hogy a szakomon nincsenek sokan, kb. 40-en - és nem volt mindenki ismeretlen). :)
Ez tök jó kérdés, jó lenne, ha sokan írnának! :)
Engem ez a SOTE-s érdekelne, remélem idén felvesznek és mehetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!