Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen volt a gólyatáborotok,...

Milyen volt a gólyatáborotok, és melyik egyetemen, fősulin?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akik úgy mentek, hogy nem volt ismerősük, tehát egyedül mentek.
2011. jún. 11. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ELTE-BTK

Zánkán voltunk (mindig oda szervezik), 3 napos. Szerintem nagyon hangulatos volt, a sok-sok résztvevőt kb. 20 fős csoportokba, ún. őrsökbe osztották és beszámozták őket. Majd a két őrs jó alaposan megismerte egymást közös programokon.

Így aztán az évfolyamtársaimnak a felét már ismertem, mire elkezdtem a félévet, az ún. őrsvezetők pedig sok mindent megsúgtak, tanárokról, mit hogyan szokás.

Persze, itt is előfordult alkoholizálás, bulizás, de én nem voltam szétcsúszva, egyben jöttem haza.

A közös vonatozós odaút és a hazafelé hajnali szintén vonatozás is nagyon jó! :)

Meg a HÖK-ösökkel is jól össze lehetett haverkodni, voltak felsőbbévesek is jócskán.

Nekem tetszett, megérte elmennem (főleg, hogy a szakomon nincsenek sokan, kb. 40-en - és nem volt mindenki ismeretlen). :)

2011. jún. 11. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
SOTE. Nagyon jó volt:)
2011. jún. 11. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez tök jó kérdés, jó lenne, ha sokan írnának! :)

Engem ez a SOTE-s érdekelne, remélem idén felvesznek és mehetek! :)

2011. jún. 11. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
pte-ttk fonyódliget. Nagyon jó volt! Senkit nem ismertem, de már a buszon összehaverkodtunk. A csatlakozásra siófokon fel se szállunk, inkább kocsma és későbbi vonat. Már jól voltunk mire, leértünk. Ott megismerkedtünk a szaktársakkal. Három nap szórakozás, esti koncertek, balatonpart, reggelig dumálások. Most is azok a legjobb spanok, akikkel ott buliztam.
2011. jún. 12. 02:34
 5/12 anonim ***** válasza:
én most leszek harmadszor gólya (elsőt abbahagytam, most meg párhuzamos képzésbe kezdem a harmadikat), de még egyszer se voltam. mivel már 26 vagyok, nem hiszem, hogy nekem az ami 18-20 éveseket szórakoztat, az nekem is jó lenne. viszont amikor tudom, hogy este melyik helyen lesznek, akkor oda el szoktam nézni én is iszogatni és akkor "véletlenül" mindig megismerek pár leendő szaktársat.
2011. jún. 12. 08:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A SOTE-s vagyok, tényleg nagyon jó volt. Tata, 6nap, végig tele volt programokkal, egy perc pihenés nem volt:) volt beszélgetés a tanárokkal, dékánnal, volt sport nap, medencés nap, volt filmvetítés, adtak nekünk elő színdarabot, minden este buli (pl. volt retró, pizsi party). Második este gólyaavatás:D csomó vicces feladat, egyik se kínos, megalázó, vagy bármi. Inni se volt muszáj, aki nem akart, simán meg lehetett mondani, hogy te nem akarsz, senkit nem néztek emiatt hülyének. Volt egy csomó idióta ismerkedős játék meg mindenfélék, mint a többi táborban, de iszonyat jó volt a hangulat, nagyon meg volt szervezve az egész, végére semmi hangom nem maradt:D nagy élmény volt:) Csomó ismerősöm mesélte, hogy náluk végig csak részeg fetrengés volt (semmi bajom a piával, de 4-5-6 napig kinek van csak erre szüksége?!), meg sok volt az üres járat, csak lézengtek. Na, itt ilyenről szó sincs, be voltunk táblázva, nem hagytak minket unatkozni:)
2011. jún. 12. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet olyat is, hogy csak 1 napra megy le az ember? Én levelezős leszek, itthon családom van és munkám, de szívesen belekóstolnék és egy napra lenéznék, ha felvesznek. Ilyet is lehet?
2011. jún. 12. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
ha jól tudom levelezősöknek nincs
2011. jún. 12. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
SOTE-n lehet menni, legalább is egy csomó ismerősöm ment anno, meg az oldalon is írták. Csak már nem tudom, hogy végig lent voltak-e vagy csak lementek és hazajöttek.
2011. jún. 12. 23:58
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! SZÓVAL MILYEN VOLT A GÓLYATÁBOROTOK?? továbbra is várom a váaszokat, kicsit elkanyarodtunk. :S :)
2011. jún. 13. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!