Mi felvételi menete pontok alapján?
Megjelöltem 3 helyet. Akkor ha az elsőre nem lesz elég pontom a másodikra már csak akkor juthatok be ha marad ki hely vagy ez független attól ?
Aki tudja segítsen :)
Köszi
Az elsőre is csak akkor jutsz be, ha "marad" hely.
Ugyanolyan elv szerint raknak be a második helyre is, mint az elsőre: ha van elég pontod, akkor bejutsz, ha nincs, akkor nem. Ha a ponthatár megállapításával tisztában vagy, akkor innen már értheted.
Én azt nem értem, hogy pl. összesen 254 embert vettek fel, ebből 174 jelölte első helyen. Ilyenkor elsőnek azoknaka pontjait állítják sorba, akik első helyen jelöltek? mert ugye a pontok az alapján dőlnek el, hogy mondjuk felvesznek 254 embert, és akkor a jelentkező pontjait csökkenő sorrendbe rakják, (tehát hogy elöl van a magas pontszámú)és megnézik, hogy a 254. embernek hány pontja van. De akkor elsőnek azokét nézik, akik elsőnek jelölték?
nekem ez nem tiszta:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!