Szeretnék átiratkozni a mostani egyetememről egy másikra, hogyan tudnám ezt megtenni?
válogass: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=30&keres..
de nem lenne egyszerűbb újrafelvételizni? én is azt tettem.
első vagyok: biztos nem csak olyanok vannak közte, mert csak én vagy 7-8 kérdésre elmagyaráztam, mivel én is váltottam egyetemet.
a dolog úgy működik, hogy fel kell venned az új suli TO-jával a kapcsolatot (de ne várj túl sokat), mivel minden egyetem maga határozza meg az átvétel szabályait. nyilván a nagyoknak nem kell ember, ők olyan szabályokat hoznak, amit ember nem tud teljesíteni, de kisebb egyetemek "kevés emberes" szakjaira át lehet jutni. én pl NYME TTMK-ra jelentkeztem volna át kémiára (PE vegyészmérnökről), azt mondták, hogy két teljesített félév, félévente min 20 kredittel és akkor átvesznek. de ha jól emlékszem, akkor is csak fizetősre. ezert inkább fogtam magam és újrafelvételiztem a fába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!