Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvesznek így szakközépiskolába?

Felvesznek így szakközépiskolába?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve.

Idén szépen elszúram... hetedikes vagyok.

Milyen tantárgyakat vesznek figyelembe,

matekból 2-

rajzból 4

A többit még nem tudom. A nyolcadikos félivivel javíthatok?

2011. jún. 5. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, volt ilyenre nálunk is példa, persze hogy javíthatsz. A 7. évvégit és a 8. félévit nézik. (matek, magyar, töri, nyelv ezeket nézik inkább). Amit most még nem tudsz az legalább legyen 3-s vagy 4-s és az úgy nagyon jó, de még ha nagyon rosszul tanulnál is (pl:2-s tanuló) akkor is felvesznek de akkor szakmunkásképzőbe. Szakközépbe legalább hármas vagy négyes jegyeid, átlagod legyen.
2011. jún. 5. 18:22
 2/2 anonim válasza:
Ez baromság :P 2,5 felet már simán be lehet kerülni egy szakközépbe :D mert az én osztály társam 2,59-el jutott be:( én meg paráztam hogy 3.6-al fel vesznek e :DD szal nyugi :) fel vesznek ... ha meg nem akk szerez adig olyan ismerősöket akik be tudnak juttatni olyan suliba amilyenbe szeretnél :D
2011. aug. 2. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!