Vélemények? Bizonytalan vagyok.
18 éves vagyok. Nagyon szeretem a földrajzot meg az idegennyelvet, és arra gondoltam, hogy turizmus-vendéglátás szakra mennék tovább egyetemre. A gond csak az, hogy fel vagyok mentve matekból, és ahogy utána néztem, elég húzós a matek. Mit ajánlatok? Valami más szak, ami hasonlít a turizmushoz? Nagyon szeretném ezt csinálni.
Előre is köszönöm
OKJ képzést.
Egyetemen nemigen van olyan szak, ami teljesen matek mentes. Főleg ami valamilyen módon kapcsolódik is a gazdasághoz.
Esetleg keress egy nyelvszakot, azzal is el lehet végül is idegenvezetőként helyezkedni szerintem.
Bár az igazat megvallva röhejesnek és igazságtalannak tartom ezt a felmentés dolgot. De hát ez van, nem a te hibád, hanem a rendszeré.
Turizmusra semmiképp se menj, ha matekból nagyon rossz vagy.
De még földrajz szakon is állítólag elég nehéz a matek.
Nem tudom hová tudnál menni. Én jogász vagyok, de itt is elég húzósak a matekos tantárgyak. :(
Szia!
Nézz körül a történelem szakirányok között is.
Nálunk töri szakon is lehet idegenvezető szakirányt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!