Szerintetek a vendéglátás terén vagy az idegenforgalom terén lehet jobban elhelyezkedni?
előzőnek adok igazat.
külön-külön nem sokra mész vele, mert dunát lehet rekeszteni a sok turizmusos vagy vendéglátósból!
(gondolom nem kifőzdében szándékozol pincérkedni...)
barátom 6 éves vendéglátó középsuliba járt,és 6 éves idegenforgalmis középsuliba,majd 5 évet folytattuk egyetemen.
8általános+6vendéglátó suli+6idegenforgalmi suli+5 év egyetem egyenlő 25 év suli. Ezt sztem te is csak viccből irtad
nem,félreértetted :) egy szakközepen belül van az ifó és a vendéglátó:
barátomnak: 8 általános+4 érettségiig +2 szakma (ez 6 év középsuli egybe) + 5 év egyetem. ez 19 év suli ami átlagosnak nevezhető, 25 éves korában végzett az egyetemmel.
nálam: 8 általános+ 1 nulladik nyelvszak + 4 érettségiig + 1 év szakmai vizsgák + 5 év egyetem. én is 25 éves koromig végeztem,egy középsuliba jártunk barátommal csak máshogy vannak az évek elosztva. én is 25 éves koromban végeztem az egyetemen.
bocsi ha félreérthető voltam,így gondoltam :) mi így csináltuk,de nagyon nem ajánlom egyik szakterületet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!