Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az Alternatív Közgazdas...

Milyen az Alternatív Közgazdasági Gimnázium?

Figyelt kérdés
Tényleg fizetős, van tandíj? Lehet, hogy csak én vagyok vak, de nem találtam a honlapjukon erre vonatkozó információt. Egyátalán, tudna róla valaki valamit mesélni? :) Mennyire "közgazdasági"?
2009. márc. 16. 17:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
én oda járok.egyik szülőm sem befolyásos és nem is vagyunk azok a nagyon gazdagok. a fele évfolyamom ösztöndíjas és soha nem került 30 ft-ba.
2014. júl. 13. 01:32
 12/14 anonim válasza:
Most kezdem majd a második évemet ott. Nagyon jó suli tandíj van és azért alternatív mert más mint a többi. Kicsit sem lehet ellazulni nincsen kőgazdag szüleim anyám könyvelő apám zongorista és mégis bekerültem. Van ösztöndíj is az arra rá szorulóknak. Aki azt írja innen nem lehet tovább jutni és hogy nagyin laza az nem ismeri igazán a sulit. Tudom hogy öreg a kérdés de válaszolok.👧
2015. aug. 18. 15:59
 13/14 anonim válasza:
Tudom, hogy nem mai a kérdés, de én is most találtam meg, úgyhogy leírom, amit gondolok. 5 éve járok az AKGba, a hét évfolyamos képzésre. Imádom. Tisztelem és szeretem a tanáraimat, akik láthatóan folyamatosan azon vannak, hogy megtaláljuk a helyünket, és a tanulásban is kihozzuk magunkból a legtöbbet. Sosem félek hozzájuk bármivel fordulni, a korrepetálástól kezdve (néhány tanárommal) egészen a személyes ügyekig. Az, hogy lazább, mint egy állami iskola, tény, de egyáltalán nem azt jelenti, hogy bármennyivel is kevesebbet vár el. A gyerek magának tanul - ezt mondják nekünk mindig. Ha valakinek mégsem megy, annak megpróbálnak segíteni, beszélni vele, a szülőkkel Ha valakin mégis csak a szigor működik, az általában az első 1-2 évben kiderül, és átmegy másik iskolába.
2016. szept. 8. 21:06
 14/14 anonim válasza:
Az előző vagyok, aki kicsit praktikusabb infot akar hallani az AKGról: igen, van tandíj, havonta 68000 Ft, de sokan ösztöndíjasok. A 7 éves kéozés 4 alternatív tanrendű év (sok duplaóra, projektek), 1 nyelvi év, amiben a 2. Nyelvet (spanyol,francia,német) külföldön vagy az AKGban B2/C1es szintre jutva lehet megtanulni, és 2 normál tanrendű, az érettségire felkészítő év. És igen, a tandíj drága, de mivel alapítványi iskola, magát kell fenntartania - és (a szüleim szerint is) megéri. Ajánlom mindenki figyelmébe, hamarosan általános iskola is alapul:)
2016. szept. 8. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!