Andragógián milyen középiskolai tantárgyak tankönyveire lehet később szükségem?
Én pécsi FEEK andragógusairól tudok nyilatkozni, 90%-uk csak melegedni jár az egyetemre, nonstop isznak, buliznak, ami önmagában nem is lenne baj, de emellé teljesen primitívek is. Egy hónapig laktam velük egy koliban, de el kellet költöznöm, mert nem bírtam a szellemi nihilt. A fő poén pedig az, hogy ilyen mentalitással, és az intelligencia teljes hiányával átmennek a vizsgákon, nulla tanulással.
Nem tudom, hogy az ország többi egyetemén mi a helyzet, lehet, hogy máshol normálisabb a helyzet, de én ezt tapasztaltam.
Szerintem semmilyen szakon nem fog már kelleni középiskolai könyv.
Amit meg kell tanulni, az általában magasabb fokú, mint a középiskola.
Igazából szimpatikus a szak, azért is jelöltem. :S
Amúgy most közgazdaságiba járok (ezért nem arra megyek, mert a marketinget szeretem közgázt viszont nem) :D Az bölcsészre meg ráhibáztál mert a másik kettő amit jelöltem az anglisztika és germanisztika :) Szóval még sorrendmódosítási lehetőségem lesz. Elég sok helyről hallom ezt úgyhogy még meggondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!