Megvan, hogy hány kreditet kell teljesíteni félévente? A TO-n nekem azt mondták, hogy nincs féléves, csak éves limit (30). Most akkor mi van?
Elsőéves ként csak a második félévtől nézik meg, hogy megvan-e az n*15 kredited. Ezt követően minden félév végén ellenőrzésre kerülsz. Nem félévenként nézik, hanem együttvéve az összeset, magyarán ha pl. elsőéves vagy, és ebben a 2. félévben 1 kredited sem lett volna, akkor sem kerülnél "elbírálási csoportba", mivel meg van a 2*15 kredited. 3. félév végén 45 kreditednek kell lenni stb.
Elbírálási csoport alatt azt értem, hogy nem mindenki kerül át költségtérítésesre azok közül, akiknek nincs meg az n*15 kredit. Ezek az emberek közül választják ki azt a bűvös alsó 15%-ot.
Szerintem írd le, milyen egyetemre/főiskolára jársz, mert szerintem intézmény függő, hogy mi a pontos feltétel. (Nálunk például 1 év alatt kell minimum 30)
A TO biztos jobban tudja, mint bárki más. Esetleg nézd meg az intézmény Tanulmányi Szabályzatában.
SZTE-BTK-ról van szó.
Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!