Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy államvizsga tételnek kb...

Egy államvizsga tételnek kb hány oldal/karakter hosszúságúnak kell lennie?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
ha államvizsgára készülsz, akkor ezt illene tudnod
2011. máj. 23. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
érdemi választ tud adni valaki?
2011. máj. 23. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Hu, hát igy nehéz megmondani. Én is most államvizsgázok pénzügyi területen. Igy van egy tételem likvidítási terv, likviditási mérleg, mutatók és cash flow. Ez nálam 12oldal. De vannak 2-3oldalas tételek.

Te hogy állsz? Mikor mész? Már elkezdtél készülni?

Nekem még jún. 1lesz vizsgám, és 20megyek, tehát kemény 20napom van 60tételre.

Sok sikert!

2011. máj. 23. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Még kidolgozva sincs minden tételem :), tanulni még nem kezdtem el őket, de az előző félévi átlagom 4,4 volt, úgyhogy bizakodok, hogy ügyes leszek.

nekem is 1-ig vannak vizsgáim, és én is 20-án államvizsgázok meg védekezek, de én társadalomtudományi területen. :)

de nekem csak 40 tételem van.

ti hány percet kaptok a tételek elmondására?

2011. máj. 24. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ha látják hogy jól tudod mondani akkor leszoktak állítani és inkább kérdeznek. De most nem tudom, hogy igy lesz e, mert ez tanár függő. Meg nálunk aktuális pénzügyi kérdésekre igen rámennek. Nekem is a védés egy napon lesz. Arra a konzulensem azt mondta a ppt max 12dia és kb 15-20perc.
2011. máj. 24. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!