Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME számvitel mesterszak...

BME számvitel mesterszak szóbeli felvételiről van valakinek tapasztalata, aki korábban felvételizett, vagy esetleg most megy szóbelizni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, körülbelül hogyan zajlik egy ilyen ún. "szakmai és motivációs beszélgetés"?
2011. máj. 20. 15:24
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia!

Gratulálok én is neked! És mégegyszer sok sikert kívánok a továbbiakban!

Ez a BGF-es 46 ponttal bekerült 79 ember az MLA-ra, továbbra is homályos nekem, mert a felvi.hu oldalán, ahol részletesen és úgy gondoltam érthetően leírták, hogyan állítják országos sorba a felvételizőket pontjai alapján,és kerülnek az általuk választott intézménybe a legmagasabb ponttól lefelé. Vagy az intézményeket is rangsorolják valami alapján? Ugyanakkor a BGF költségtérítéses ugyanezen szakán 80 pont volt a felvételi határ. Szóval lehetett volna ott is magasabb pontszámú eredményeket elérni ugyanazzal a felvételivel. Persze, ha az utolsó emberé a 46 pont és a többi magasabb, akkor az átlag felvételi pontszám nyilván magasabb, de akkor miért vettek fel oda annyi embert, más intézményekbe meg jóval kevesebbet. Megnéztem, mi 20-an lettünk MLÁ és 24 MLK, ti is tényleg csak 9 fő MLA? Azért ügyesek voltunk! :) Én előtte Szegeden, Bp-en, Szegeden,Pécsen szereztem diplomákat, még te is összejárhatod az összes legjobb intézményt! Egyik lesz a Pannon! Élethosszig tanulunk! :)

2011. aug. 4. 18:39
 12/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem tudom miért csak most, de sikerült fellelnem ezt a beszélgetést. Nekem is 87 pontom lett, úgyhogy szeptemberben találkozunk számvitel mesteren a BME-n. Nincs másik mesterdiplomám, de PSZF-en végztem pénzügy és számvitel szakon, számvitel szakirányon és megvan a mérlegképes képesítésem, remélem kellő alappal indulok. :)

2011. aug. 4. 18:46
 13/14 anonim válasza:

Szia BME-s szaktárs! Örülök, hogy ránk találtál!

Gratulálok neked is!

Igazán jó az alapod neked is! :) Bár úgy olvastam, új, mesteri alapokon, szemlélettel oktatnak a BME mesteren...:)

Ha már így összefutottunk, egyik elérhetőségem megadom, ha lehet ilyet itt, örömmel venném jelentkezéseteket: [link]

Kedves Pannonos kolléga, szívesen veszem a Te ismeretséged is!

Üdv!

2011. aug. 5. 14:37
 14/14 anonim válasza:

Még mindig nem tudom kivel fogok találkozni, kedves 87 pontos kolléga. Más oldalakon gőzerővel gyűjtik egymást a leendő hallgatótársak..ez persze nem az az oldal. De ha már így összefutottunk, próbáltam élni a lehetőséggel. Persze nem erőszak, csak ajánlott összetartani - mint olvashattuk a Csatlakozóban is. S tapasztalatból, mint tudjuk.

Egyet előre, kettőt hátra, persze, ezt is értem, de rosszul is esik kicsit. Akkor miért jelentkeztél, hogy hahó, én is itt vagyok, aztán meg elbújsz. Ezt nem mondanám fernek. De hát ez van.

Remélem nem voltam nagyon riasztó!

Megjegyzésemmel - hogy új alapokra helyezik az oktatást - sem sértegetni akartalak, a labdát Te dobtad fel.

Következő lépcsőfokot céloztunk meg mindannyian, nem?

Sokmindent olvastál gondolom Te is a képzéssel kapcsolatban.

További szép nyarat.

2011. aug. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!