Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Osztályozó vizsgát kell...

Osztályozó vizsgát kell tennem, erre mikor kerül sor és most mégis hogy van? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
10.-es vagyok és sajnos meghaladtam a 250 hiányzási órát, ebből kb. az egész évbe 3 napot ha tényleg lógtam, viszont volt egy autóbalesetem ami miatt több mint 1 hónapig hiányoztam is, abból már alapból meg volt a fele. A lényeg hogy mindenből van szerintem elég jegyem és nem is rosszak, talán fizikából van csak 2 db. Most akkor is minden tantárgyból vizsgáznom kell?(gondolom tesi, ének, rajz stb. tölteléktantárgyakból nem kell?) És ennek mi a menete, kik előtt kell? Halál cikinek érzem most magam... Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!!!
2011. máj. 19. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy ciki, hacsak nem te vezetted az autót. Baleseted volt, erről valószínűleg nem tehetsz, miért lennél ciki?

Légy szíves, menj oda a tanáraidhoz, és kérdezd meg őket minél hamarabb. Nem fogják leharapni a fejedet! NEKIK kell eldönteniük, hogy le tudnak-e zárni a meglévő jegyek alapján, ŐK tudják, mi az osztályozóvizsga követelménye, és általában minden kérdésedre az iskolában tudnak hiteles válaszokat adni. Főleg, ha olyan kérdést teszel fel, amire a válasz csak az iskolában dőlhet el, és mindenhol máshogy lehet.

Ha osztályozóvizsgára kerül a sor, akkor természetesen a tanárok előtt kell letenni.

2011. máj. 19. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha osztályozót kellene tenned, már szóltak volna a tanárok.
2011. máj. 19. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!