Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet visszamondani emelt...

Lehet visszamondani emelt szintű érettségit?

Figyelt kérdés
Most érettségizem, de 3 éve előrehozottan letettem a középszintű informatika érettségit. Most jelentkeztem emeltre, már voltam az írásbelin is de úgy érzem nagyon rossz lett, tehát jobban járnék a középszinten elért eredménnyel mert az meg jól sikerült. Vissza lehet lépni valahogy? :D
2011. máj. 19. 14:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hú nagyon köszönöm a válaszokat ! De nem tudom akkor most pontosan hogy van ez, kinek van igaza :)
2011. máj. 20. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem van igazam, de ha nem hiszed el, olvasgasd a 100/1997-es kormányrendeletet, az nem hazudik.
2011. máj. 20. 11:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen igazad van most már tudom, szuper! Köszi :)
2011. máj. 20. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Hát igen, itt az eredménye annak, hogy ide minden jöttment minden hülyeséget beír...
2011. máj. 20. 14:01
 15/15 anonim válasza:

"(3) Ha a vizsgázó a rendes érettségi vizsgán valamely vizsgatárgyból szintemelő vizsgát tett, a záróértekezleten

megállapított eredmény ismeretében írásban nyilatkozik arról, hogy érettségi bizonyítványában melyik minősítés

szerepeljen. Ha a vizsgázó a záróértekezlet időpontjában adott vizsgatárgyból több vizsgaeredménnyel rendelkezik,

írásban nyilatkozik arról, hogy melyik az az egy vizsgaeredmény, amelynek az érettségi bizonyítványába való

bejegyzését kéri. Az érettségi bizonyítványban nem szereplő vizsgaeredményekről a vizsgabizottságot működtető

intézmény tanúsítványt állít ki."

2019. ápr. 17. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!