Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki jelentkezett a BKF-...

Valaki jelentkezett a BKF- televíziós műsorkészítőre?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
valaki igen
2011. máj. 18. 09:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaj de kis vicces vagy:) tartalékold máshova az értelmetlen válaszaid:)
2011. máj. 18. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Javasolom, hogy ha fent vagy a facebookon, akkor keresd meg a BKF Felvételi facebook oldalát, ott vannak páran, akik jelentkeztek erre a szakra is:

[link]

2011. máj. 20. 08:35
 4/8 anonim válasza:
sziaaaa :) csak most láttam ezt a kérdést,de én oda jelentkeztem :)
2011. máj. 28. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen? és hogy sikerült a filmed?:)
2011. máj. 29. 10:29
 6/8 anonim válasza:
szia. te továbbjutottál???? én sajnos nem :( de megjelöltem még a kommunikáció- és médiatudomány szakot,remélem oda felvesznek :)
2011. jún. 1. 22:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia.... továbbjutottam a harmadik fordulóra is és amikor elmentem hogy juj hátha bent vagyok végre akkor mondták hogy csak 1 embert vesznek fel maximum államisra. gondolhatod mekkora csalódás volt.... nem tudtam hogy nevessek vagy sírjak idegességemben. nagyon nagyot csalódtam ebbe az iskolába. Minden szakra a 90%-ban fizetős embereket vesznek fel. Örülj h nem jutottál tovább mert megspóroltál sok időtazzal, hogy nem csinálátl felesleges munkát magadnak és csalódást:)
2011. jún. 17. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én a BKF-en dolgozom, és egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy téves az infó, amit kaptál, hogy egy államist fognak felvenni. Sajnos azt, hogy hány államis hallgatót vehetünk fel, nem a BKF dönti el, és ilyenkor még nem is lehet tudni, hogy hány államis hallgatót tudunk felvenni. Mivel ezeket a helyeket központilag osztják el különböző szempontok szerint, így az, hogy egy szakra hány államis hallgató kerül be, az adott felvételi eljárás ponthatár húzásakor derül ki, vagyis majd csak július 21-én. Illetve az pedig szintén nem igaz, hogy a BKF-en minden szakra 90%-ban fizetős hallgatókat vesznek fel, itt meg tudod nézni, hogy pl. az elmúlt évben melyik szakunkra hány főt vettünk fel fizetősre, és hányat államira:

[link]

Ha kérdésed van ezzel, vagy bármi mással kapcsolatban, keresd nyugodtan a BKF Felvételi Irodáját: 06-1-273-2419, felveteli@bkf.hu

2011. jún. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!