Valaki jelentkezett a BKF- televíziós műsorkészítőre?
Javasolom, hogy ha fent vagy a facebookon, akkor keresd meg a BKF Felvételi facebook oldalát, ott vannak páran, akik jelentkeztek erre a szakra is:
Szia! Én a BKF-en dolgozom, és egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy téves az infó, amit kaptál, hogy egy államist fognak felvenni. Sajnos azt, hogy hány államis hallgatót vehetünk fel, nem a BKF dönti el, és ilyenkor még nem is lehet tudni, hogy hány államis hallgatót tudunk felvenni. Mivel ezeket a helyeket központilag osztják el különböző szempontok szerint, így az, hogy egy szakra hány államis hallgató kerül be, az adott felvételi eljárás ponthatár húzásakor derül ki, vagyis majd csak július 21-én. Illetve az pedig szintén nem igaz, hogy a BKF-en minden szakra 90%-ban fizetős hallgatókat vesznek fel, itt meg tudod nézni, hogy pl. az elmúlt évben melyik szakunkra hány főt vettünk fel fizetősre, és hányat államira:
Ha kérdésed van ezzel, vagy bármi mással kapcsolatban, keresd nyugodtan a BKF Felvételi Irodáját: 06-1-273-2419, felveteli@bkf.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!