Mit jósoltok? Idén milyen ponthatár várható a debreceni egyetem TTK- bioszra?
Figyelt kérdés
Tavalyi statisztika az így néz ki:
Év: 2010/Á
Szak, szakpár: biológia
KMF: ANA
Jelentkezők Összesen Első helyen Felvettek össz
536 99 197
Ponthatár: 211
Mostani felvételi statisztika:
Szak: biológia
KMF: ANA
Jelentkezők
Össz.: 666
Első: 146
Szeretném ha leírnátok a véleményetek, hogy idén kb. milyen ponthatárra lehet számítani!
Előre is köszi mindenkinek!
2011. máj. 17. 13:27
1/9 anonim válasza:
biosz meg más reál szakokra mindig is kevesen jelentkeztek, szal nyugi olyan röhelyes lesz a ponthatár ahogy eddig, ilyen 200-300pontokat mindenki össze tud kaparni
2/9 anonim válasza:
Kicsit nehéz kinézni belőle, de ha jól látom kevesebben jelentkeztek, mint tavaly? Mert akkor nem hiszem h emelkedni fog. Én is megjelöltem Debrecenben a biosz szakot, de első helyen Szegedet jelöltem és fogom is, ott viszont vagy 100-al többen jelentkeztek első helyre is, meg összességében is. Ott tuti emelkedni fog vagy 300-ra
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Bocsi a tavalyi statisztikánál kicsit összecsúsztak a számok. Szóval:
Összesen jelentkeztek: 536
Első helyen: 99
Felvettek összesen: 197
2011. máj. 17. 14:47
4/9 anonim válasza:
Hol tudom megnézni, hogy melyik szakra hány pont kell? mert sehol nem találom. Tudnátok küldeni egy linket?
5/9 anonim válasza:
az idei pontok még nincsenek meg ha azt keresed
6/9 anonim válasza:
jó a tavalyi is, csak hogy összehasonlíthassam, mert én jövőre érettségizek, és szeretném tudni hogy kb hova mennyi pont kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!