Állatorvosi elvégzése után mi van?
Pont most akartam írni, hogy kicsit okosabb lettem a SZIE állatorvosi karának honlapján. :) Különböző képzések vannak, és ott van olyan pl. hogy kisállatgyógyász szakorvos (6 félév). 3 év gyakorlat kell előtte. Ez így kicsit túlzásnak tűnik, még így laikus szemmel is, hogy ha magánrendelőt akarok, akkor legjobb esetben is 11 év tanulás után tehetem meg...
Ez is alátámasztja az igazad. :)
Egyébként fogorvosnál lehet szakorvosit tenni, de attól még nem csak kutatásban lehet részt venni. Egy jó barátom 2010-ben diplomázott mint fogorvos, dolgozott fogorvosként egy magánrendelőben, majd most EU-s országban dolgozik egy korházban. Mint telejes értéku fogorvos :)
Szia!
Az Állatorvosira járok, végzős vagyok. Igen, a szakállatorvosi még 3 év. Addig viszont dolgozhatsz, sőt kell is. :) Annyit hozzátennék a dologhoz, hogy ahhoz, hogy saját rendelőd legyen, 2 dolog kell. Tapasztalat és pénz!! Ha csak nem vagy milliomos, akkor ez évekbe telik mindenképp... Ráadásul jól meg kell választani, hol nyitja az ember, nehogy csődbe menjen. Én speciel örülni fogok, ha alkalmazottként kapok munkát rendelőben. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!