Debreceniek! Melyik középiskolába jártok? Megvagytok vele elégedve? Milyenek a tanárok? És a közösség?
Debreceni középiskolákban tanulókat kérdezném,akár oda járó akár oda járt diákot:D
Nem baj ha bejárós:D
Érdekelne minden,hogy ki hogyan áll hozzá és milyen tanuló / milyen tanuló volt.
Előre is köszi:)
Én a kossuthba jártam, nagyon szerettem, a tanárok többsége remekül tanított, jó színvonalú oktatást kaptunk, elértem azt, amiért oda mentem: felkészítettek érettségire úgy, hogy bejutottam a corvinusra.
A közösségi és iskolán kívüli életen, elfoglaltságokon lett volna mit javítani, így utólag lenne pár ötletem. De maguk a diákok elég vegyesek, de mindenki megtalálja a neki tetszőeket, a későbbi barátait.
A város gyönyörű és hangulatos, kellemes, jó volt debreceni diáknak lenni.
Köszönöm a válaszokat!
Gratulálok mindkettőtöknek,hogy bejutottatok,azért elég jó iskola a Kossuth:)
Ment a zöld jelecske és még jöhetnek válaszok!:)
:) értem:D
Hallottam én is,hogy a Csokis olaszosokat nem nagyon csípik:D ennek mi lehet az oka?:D
hát igen:D értem.Van benne valami igazság:)
Ismerek pár Csokonaist:D
hanyadikosok? tagozat? meg te hanyadikos vagy?
Bocsi csak kíváncsi vagyok:D:D
9.-esek,olasz szintén:D
Én 8.-os:D Nem Csokonaiba megyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!