Hogy sikerült az infó érettségi (középszint)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 12:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem nehéz volt.
A word része nagyon egyszerű volt, az acess része is.
De a html az valami borzalom volt.Az exel feladatban pedig az átlagsebeséggel, és a csapatpontszámmal voltak gondjaim, ahol a 3. legyorsabb időt kellett kiszámolni.
2/9 anonim válasza:
Alapvetően szerintem nem lett volna olyan vészes, bár én már 2 éve érettségiztem, csak most újra csináltam. Az Excelben 2 feladatot, az Accesben pedig szintén 2 feladatot nem tudtam bár lehet csak azért mert kb. 10 percem volt rá (köszönet a rendszergazdának). Nekem egyébként kész tortúra volt mivel nem volt a gépen pl. front page (a rendszer gazda nem rakta fel) és ez elég nagy szivas főleg hogy most a felvételim miatt fullos érettségi kellett volna. De nem sokára összedobok egy irományt erről az egészről úgy felidegesítettek, ha kész leszek lehet be linkelem ide is ha érdekel...
3/9 A kérdező kommentje:
A Word könnyű volt, a weblap is(mi Dreamweaverrel csináltuk), az Excel nagyon rossz volt, az Access közepes, kettőt nem tudtam abból...
2011. máj. 16. 13:09
4/9 anonim válasza:
Az nagy gond szerintetek ha elfelejtettem ráírni a beadandó lapra a fájlok nevét?
5/9 anonim válasza:
Excel sikerült nekem is rosszabbra... access-nél egyet nem tudtam. Word meg a weblapkészítés szerintem is könnyű volt.
6/9 anonim válasza:
Én tavaly csináltam előrehozottat. nincs fenn még vhol a feladatlap, kíváncsi vagyok most hogy menne?:)
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg borzasztóan egyszerű volt mind. Mikor kijöttem tudtam min 95% meglesz:)
8/9 anonim válasza:
utolsó: hát persze, itt gyk-n mindenkinek annyi lesz, csak kár h mind kamuzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!