Mennyire húzós a testnevelés az orvosin? (SOTE)
Figyelt kérdés
Úgy tudom, az ÁOK-on 4 féléven át van kötelezően teljesítendő testnevelés. Azoknak, akik nem kifejezetten sportemberek, mondhatni "bénák" mennyire kibirható?2011. máj. 15. 19:31
1/10 anonim válasza:
Egyetemen a testnevelés nem úgy működik, mint a közoktatásban. Választhatsz magadnak sportot, jóformán bármit, a tenisztől a pingpongon át, az ejtőernyőzésig. Nincs olyan, hogy belehal valaki :D
2/10 anonim válasza:
Első: Én úgy tudom sotén úgy van, hogy rendes tesióra....
De nem hiszem, hogy annyira vészes lenne. Gondolom kb olyan, mint a gimis.
3/10 anonim válasza:
Aha, 4 félévig kötelező, ebből az első 2 félév kötelezően rendes tesi óra, mint a gimiben. 1 óra valami gyakorlatok (pl, labdás, súlyzós, állóképességfejlesztés stb) és fél óra szabad sport. El lehet viselni, én se vagyok egy sportember, de nem vészes. Meg 2 hetente van egy óra:D nem mondom, mindig megizzadtunk, de nem gáz:P
4/10 anonim válasza:
hát szerintem azért elég kemény a tesióra, de attól is függ, ki tartja... Belehalni szerintem sem fogsz, de azért elég erős, és fárasztó, pláne mikor kitalálnak minden idióta feladatot, szerintem ilyenkor még a nem bénák is bakkecskévé változnak :D
5/10 anonim válasza:
3. vagyok, jó jogos:D mondjuk mi ezeket mindig elröhögtük pont ezért...:D
6/10 anonim válasza:
Komolyan a SOTE-n rendes tesióra van? :D De "rossz", akkor nem szóltam, bocsánat. De amúgy, én is járnék rendes tesire egyetemistakánt :D
7/10 anonim válasza:
járjál csak, lejárhatod helyettem, azon ne múljék!:)
8/10 A kérdező kommentje:
és fiuk-lányok együtt vagy külön vannak ?
2011. máj. 16. 16:59
9/10 anonim válasza:
attól függ, mennyien vagytok, év elején az első egy-két órán ált. külön,mivel akkor még mindenki bemegy, aztán közben van, mikor egybe, vagy vegyesen, ha olyan az ivararány:D
De amúgy ha hiányzol, akkor azt be kell pótolni, meg vannak ilyen hülyeségek, hogy egy héten csak egyszer lehet, meg előre pótolni nem lehet, pótolni csak 3szor lehet, ilyesmi...
10/10 anonim válasza:
SOTE-n alapból betűs csoportokba vagytok osztva, ami kb 50 főt taksál, és ezen belül még van 3 kisebb csoport is. Mi első félévben mind az 50en egy tesin voltunk, de a kötelező részen, úgy az órák felében a lányok-fiúk külön voltak, a többiben együtt. A szabad részben meg mindig együtt. Második félévben már csak a kisebb csoportokból kettő tesizik együtt, és itt jobbára már mindig külön voltunk a kötelező részben, mármint a fiúk-lányok. Csak úgy mondom, SOTÉN nem a tesi lesz a legnagyobb gondod, hidd el...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!