Vélemény a Számalk- szakközépiskoláról? Oda szeretnék menni okjre csak nemtudom, még mennyire éri meg.
Hali!
Most végeztem estin, úgyhosz csak ilyen szinten tudok nyilatkozni.
- A sulinak két helyszíne van (Számalk SzKI - Bp. Kocsis u. GDF épület Mérnök u.)
- A Kocsis utcai épületben megközelítőleg olyan a berendezés (számítógépek, monitorok, egyéb pl. írásvetítők) mint a GDF-en, kisebbek a termek, nyáron meleg van...
- A tanárok nagyobb része a GDF-en és a Számalk-ban is tanít
- A képzés során megszerezhető tudás mértéke nagyrészt rajtad múlik.
Szerintem a Számalk nem egy rossz suli, bár sok negatív kritikát hallani. Tény, hogy vannak hiányosságok, problémák, de azért megkérdezném, hogy mi a jobb? Számalk-os OKJ-s végzettség, vagy noname suliban letudni? A Számalk legalább az ismertség szintjén van, és így hirtelen nem tudok jobbat a témában...
Kolesz elvileg megoldható a Mérnök utcában. Ott érdemes érdeklődni.
Én és rengeteg kollégáim járunk rendszeresen a Számalk it képzéseire. Nem véletlenül a legnagyobb brend a hazai informatikaoktatásban. A GDF-t nem ismerem közelebbről, de, hogy valaki a Számalk kompetenciáit megkérdőjelezze, számomra több, mint érthetetlen. Már-már valamelyik kis feltörekvő konkurens cég marketingesét látom mögötte.
Ha valóban a szakmában dolgozol, tudod, miről beszélek.
Uff!
Látom neked valaki nagyon a tyúkszemere lépett, vagy tényleg marketinges vagy.
Teljesen korrekt iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!