Hol volt jobb az életed? Középiskolában vagy általánosban?
Szakközépbe.
Általános tele volt gyökerekkel, nem voltak jó csajok stb.
3. éve járok 6 osztályos gimibe. sokkal jobban élvezem, mitn az általánost. voltak mélypontok, de voltak olyan szárnyalások (nem tanulásilag), hogy egyértelműen a gimit választom :)
persze, hogy rosszabb jegyek is becsúsznak, a szint sokkal magasabb egy középsuliban :D a megaláztatás mondjuk már nem következik belőle, nekem pont fordítva van, általánosban több volt belőle.
Szakközépben jobb most:)
Általánosban sokat piszkáltak,itt már nem annyit,ezek voltak a mélypontjaim,amiken már NAGYJÁBÓL túl vagyok.A jegyeim rosszabbak itt.
Általános azért volt jó, mert közel volt, faluban lakom, és bicajjal 10 perc alatt ott voltam.
Középsulit viszont jobban szerettem az első 3 évben, utolsó évben már sok volt a veszekedés, kibeszélés az osztályban (csak lányok), ez már Pesten volt.
Most Budára járok egyetemre, bejárok a falumból, ez eléggé fárasztó (majdnem 4 órát utazok naponta), de a hangulat, a társaság itt a legjobb, és itt kezdtem csak érezni, hogy van/lesz értelme annak, amit tanulok, szóval van, ami motivál!
én inkább azt mondanám, hogy a továbbképzők jobbak voltak. Sokkal rendesebbek voltak a diákok egymással, mint az általánosban vagy a gimiben.
A gimi nyolcadik osztályában elég kretének voltak, de hogy miért pont akkor, azt nem tudom elmondani. Talán a feszültség miatt. A kilencedik osztályt se nagyon szerettem negyedévig, mert a másik osztályba járt két lány, akik eléggé utálatosak voltak mindenkivel, főleg a barátnőmmel. Ezt azért nem nevezném iskolai erőszaknak, vagyis bullying-nak, mert ilyen szerencsére nem volt, és meg, mert nem is foglalkoztunk velük.
Két általános suliba jártam. Az egyikbe csak az utolsó két évet. Azt nagyon szerettem sok barátnőm lett akikkel mikor már gimibe kerültünk is tartottuk a kapcsolatot. A másik általános sulit utáltam. A gimi is jó volt. Sok barátom lett, de akkora már végképp utáltam tanulni ezért rosszabbak is voltak a jegyeim.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!