Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most mégis beszámítják a...

Most mégis beszámítják a pontokba angol nyelvű szakra az angol nyelvvizsgát?

Figyelt kérdés

ma kaptam egy e-mail a regisztrációs csomagomról és ez volt benne:

Fontos változás a 2011. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban, hogy a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól szóló 237/2006. (XI.27.) Korm. rendelet 2011. március 27-i hatállyal aszerint módosult, hogy a jelentkezés során megjelölt képzés nyelvéből szerzett nyelvtudásért ismét lehet többletpontot számítani.

Mégis hány pontot, és miért február 15-e után szólnak erről?????????????????????????????????????????????????????

2011. máj. 12. 23:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást másik válaszoló :) egyetértek,hogy a nyelvvizsga sosem jön rosszul, csak most nagyon rám lett erőltetve és joban érezném magam,hogy ha akkor csinálhatnám meg , amikor mondjuk nem készülök lázasan az érettségire, az emeltre, a szóbelikre , és 100 %-san oda tudom tenni magam :S reménykedünk!!!! :)
2011. máj. 16. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Megnéztem, emailben megkaptam! Csak gratulálni tudok annak a sok pihentagyúnak, akik márciusban hoznak határozatot erről és május közepén jelzik a diákok felé...:(
2011. máj. 16. 20:47
 13/13 A kérdező kommentje:
az a szomorú,hogy ennek sem lesz semmi következménye, mert bevédik egymást...talán ezt az önkényt kellene felszámolni,hogy a fejesek kényük kedvük szerint hatalmaskodnak és akár módosítják a törvényt ha az ő érdeküket szolgálja nem a ferihegyet átnevezni....
2011. máj. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!