Hogy ment a kémia középszintű?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült a kémia középszintű érettségitek?Úgy érzem hogy az utolsó két számolást leszámítva nem volt annyira vészes,az elemző feladat is könnyű volt,az összehasonlító táblázatot nagyon szerettem,első feladat betippelve:)Ti hogy érzitek,hány pontos lesz?Egyébként van aki látott már kémia megoldókulcsot?..Ha igen,megköszönném ha belinkelné!:)2011. máj. 12. 15:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem se volt nehéz, csak nekem kevés volt rá a két óra :(
2/5 anonim válasza:
Én még sajnos nem láttam megoldást. :-( Egyébként teljesen egyetértek veled, az első feladaton nagyon meglepődtem, ilyenre nem számítottam. A többi elméleti rész korrekt volt, olyan közepesen nehéz, de megoldható minimális hibával. Viszont én az utolsó két számolást nagy szemétségnek tartottam, nem is értem, hogyan lehetett ilyen görénységet beletenni, mint pl a vörös iszap. Nálunk senki, még a legjobbak sem tudták kiszámolni, na meg a másik, hogy erre reálisan 180 percet kellet volna adni, mert ezt így lehetetlen volt jól megírni. Legalábbis nekem a 90% fölötti eredmény volt a cél, de az biztos, hogy ugrott. :-( A 80%-ban reménykedek, azt még fel lehet húzni szóbelivel.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 13. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!