Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen egy szigorlat az Orvosin?

Milyen egy szigorlat az Orvosin?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,hogy az orvostan hallgatóknak az első két évben kell szigorlatozniuk anatómiából, élettanból és biokémiából. Arra vagyok kíváncsi, ezek mennyire nehezek, mennyi időt vesz igénybe a rájuk történő készülés, mennyi esély van ötös érdemjegyűre teljesíteni őket ?

Köszönöm előre is,

2011. máj. 9. 22:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%
Utolsónak igaza van. Ami egy féléves anyag, az nem lehet szigorlat.
2011. máj. 16. 20:51
 22/24 anonim ***** válasza:

pedig szigorlat,SOTE Fok-on az!

biofizika is egy félév, mégis szigorlat

[link]

sejtbiosz : [link]

Én kérek elnézést :D Most a kémiát nem keresem meg, de az is fenn van az ovi.sote.hu-n

2011. máj. 17. 20:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Akkor nevezzék annak...attól még marhára nem mérhető össze egy több féléves/éves tárggyal.
2011. máj. 17. 20:56
 24/24 anonim ***** válasza:
most már két féléves a bifiz szigó a sotén. én imádtam a biofizikát, szóval nem volt nehèz. a másodévtől viszont félek :/
2013. júl. 12. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!