Melyik mozaik biológia könyvek készítenek fel a középfokú érettségire?
Én a 9-10 ből tanultam, plusz internetről vadásztam össze a fontos dolgokat a tételekhez, plusz jártam különórára.
4es lett az érettségim.
Jessszzzusom, beparáztam..akkor a könyv nem elég? Még mit kaptál plusszban a tanártól és mit szedtél a netről.
Gratula a szép érettségihez :)!
:) Köszi
A tanárral állítgattuk össze a tételeket. Mi megírtuk, ő meg mondta, hogy mi az ami nem jó, vagy kell még bele.
De ami igazán nagy segítség volt, az az, hogy láttunk szinte mindent élőben. Amikor elkezdtek nőni a különböző növények, akkor folyamatosan hozta be nekünk, hogy lássuk élőben is, ne csak képen. Az is jó volt, hogy megtanultunk a pumpás vérnyomásmérővel mérni, vizeletteszteket csináltunk, sokat kísérleteztünk olyan eszközökkel, amik szükségesek az érettséginél. Szöveteket néztünk mikroszkóp alatt. Samun néztük a csontozatot, de az emberi testről a legtöbbet a neten lehet megtalálni.
Igen, csak abból, meg amit a tanártól kaptunk, mind szóban mind írásban.
Mikor lesz az írásbeli?
Ne pánikolj biztosan sikerülni fog!
Szerdán, 11.-én..és az első két könyvet áttanultam..nagyjabol. Kihúzogattam, most kezdenék neki mégegyszer, csak úgy voltam vele, hogy lehet, hogy akkor átfutom a 11-12-est is.
De akkor megint inkább az első kettőt fogom, most, hogy 'beszéltem' veled. Ha tényleg csak az elég. A többi sokkal magasabb szintűnek tűnik. Izgulok :).
Az én érettségim 2008ban volt! Nekünk elég volt akkor! Nem garantálom, hogy neked is elég lesz.
Csinálj feladatokat! Töltsd le az előző érettségiket és hozzá a megoldókulcsot! Csináld meg az érettségit és nézd meg a megoldásokat, én is ezt csináltam!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!