BGF-PSZF pénzügy és számvitel BSC szak (Budapesten) mennyire nehéz?
Hogyha valaki erre a szakra jár az adott intézményben, leírná hogy mennyire kemény a suli. Pl ha valaki tud konkrét vagy körülbelüli számokat azt is írhat, mert ilyesmire vagyok kíváncsi. Pl az emberek hány %-a végzi el bukás nélkül, Mennyien maradtatok 2. félévre zh-k mennyire nehezek, javítási lehetőséget mennyire adnak a tanárok. Be kell e járni midnen órára, a nehezebb vizsgákat hanyadjára lehet megcsinálni stb Mivel elég sok embert vesznek fel, gondolom nem adnak mindenkinek diplomát és próbálnak szelektálni a tanárok.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként levelezős lennék.
Érdekes tantárgyak vannak, szerintem ha megérted a logikai összefüggéseket el tudod végezni.
Amiből rengetegen buknak:
Gazdasági matek 1-2
Mindenféle számvitel
Közgazdságtan
Elemzés-ellenőrzés
Megjegyezném, tanárfüggő a dolog. Matekból 2 helyre is bejártam, az egyik tanárnál semmit nem értettem, míg a másiknál mindent megértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!