Szerettek zenesuliba járni?
Figyelt kérdés
én zongorázok,de ezért bekell járnom zeneirodalomta és szolfésra is :@ ha csak nekem csak a zongora lenne símán akk azt mondom h jó de így h ienekért bekellbuszoznom h megnézzem h a a köcsög tanárnak h próbálnak a "növendékei" .........és elmegy a csütörtököm :@2011. máj. 5. 14:06
1/4 anonim válasza:
Én régen jártam zongorára, azt szerettem, de a szolfézs meg ilyenek, áá, hagyjanak már, az utolsó évben, amikor még jártam, nem is mentem soha...Kérdezd meg a zongoratanárt, nem lehet-e úgy, hogy nem jársz szolfézsra. Több ismerősömnek is sikerült megbeszélni ;)
2/4 anonim válasza:
A szolfézst én is utáltam, szerintem tök gáz, hogy ezzel egy csomó embernek elveszik a kedvét a zenéléstől. :-((
3/4 anonim válasza:
Ja, ráadásul még kottát sem tanítottak meg olvasni renesen, hanem olyan volt, mint egy énekóra :S
4/4 anonim válasza:
Én nem szerettem járni, 6 évig voltam zenesulis :D Az volt a szerencsém hogy nem kellett bejárnom szolfézsre, mert zenei általánosba jártam. Még csak az kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!