Debrecenben melyik gimi az erősebb. a Kossuth vagy a TÁG?
Melyikbe nehezebb bejutni?
Melyikbe kell többet tanulni?
Egyértelműen a Kossuth. Nagyon jó közösség van, a tanulási mennyiség sem olyan vészes, mégis egy nagyon jó alappal lépsz ki a nagybetűs életbe. Nagyon jó, életszerű, hasznosítható tudást kapsz, a TÁG sokkal inkább gyógyegereknek való :)
Egy ex Kossuthos.
Mit értesz a gyógyegereken?:-)
Mikor végeztél a Kossuthba?
Én főleg az utóbbi 5-6 évre vagyok kíváncsi és nem arra hogy például 20-25 éve milyenek voltak a sulik, mert azóta azért változtak biztos.
Egyértelmű a TÁG!
Jól felszerelt iskola, jó tanárok, viszonylag jó osztályközösségek. A tanárok jó fejek, megértőek, és általában kedvesek. Persze azért itt is akad kivétel. (Khm... Pócsiné remélem olvassa ezt :D)
A válaszra meg azért kellet ennyit várni, mert a TÁG-osoknak nincs annyi felesleges szabad idejük mint a Kossuthosoknak :P
"A válaszra meg azért kellet ennyit várni, mert a TÁG-osoknak nincs annyi felesleges szabad idejük mint a Kossuthosoknak :P"
Szerinted ez önmagában már nem magyarázat, hogy miért a Kossuth a jobb? :D
Itt arra próbáltam célozni, hogy a Tágosok, iskolán kívül is élnek társadalmi életet :D
Sajnálom hgy nem volt érthető, nem vagyok humános naa :DDD
Am szerintem tényleg válaszd a Tágot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!