Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Töri érettségi! Mi van akkor,...

Töri érettségi! Mi van akkor, ha esszénél nem arról írok, mint ami a megoldókulcsban van, tehát félreértelmeztem a témát?

Figyelt kérdés
Attól kaphatok még rá pontot pl. helyesírásra vagy vmi?
2011. máj. 4. 13:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1: Még nincs hivatalos megoldókulcs.Csak nem hivatalos, aminek nem sok értelme van, van is benne hiba.

2: Szerintem pár pontot mindenképpen fogsz kapni.

2011. máj. 4. 14:02
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Tudom, hogy nem hivatalos, de azért nagyjából le lehet ellenőrizni:)

Az esszékkel nem nagyon boldogultam, azt a '48-ashoz például teljesen mást írtam, mint amit a nem hivatalos megoldásba írtak. De a többinél használtam a forrásokat, abból kiírtam pár infót, tehát remélem adnak a forráshasználatra, meg iylen helyesírásra vmnnyit:D

És nem tudod véletlenül, hogyha a tesztes résznél vmit nem jól írtam, akkor uyge nem vonnak le pontot, hanem csak 0-át adnak rá..?

2011. máj. 4. 14:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Én öt éveó azért kaptam pontlevonást töri szóbelin, mert fejből mondtam az évszámokat és a csatákat és események, földrajzi elhelyezkedéssel. Azért mert nem nyitottam ki azt a kúrva atlaszt hanem csak ott volt előttem becsukva mivel nem KELLETT! Kész röhej.
2011. máj. 4. 14:12
 4/14 anonim ***** válasza:
asszem úgy van, hogy a feladatmegértést nézik meg először.Szal pár pont elúszott, de, ha jó dolgokat írtál, gondolom adnak néhány pontot.
2011. máj. 4. 14:18
 5/14 A kérdező kommentje:
hát én a rendszerváltást nagyjából elhelyeztem időben és térben, meg a forrás alapján leírtam pár dolgot, kb. fél oldal lett, a '48-as az szerintem teljesen rossz, a harmadik se lett vmi jó.
2011. máj. 4. 14:22
 6/14 anonim válasza:

Szia.

Én is tegnap írtam a törit , csak azt nem értem ha ilyen rossz lett az esszéd akkor miért nem írtad a Kádár-rendszert a nemzetiszocialznust meg Mátyást ez volt a legkönnyebb variáció , minden info benne volt a forrásban , sok tudás már nem kellett mellé , nem ugy mint a rendszerváltáshoz , oda szerintem több kellett.

Remélem azért olyan lesz amit szeretnél.

Üdv:

Egy másik érettségiző

2011. máj. 5. 18:37
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát azért írtam ezeket, mert a rendszerváltás most tanultuk ugye 12. évvégén és ezt a témát szeretem is, csak ezt a lecót sikerült nem átnézni, a Mátyásról kb. semmit nem tudtam volna írni. A nemzetszocializmust írtam, de hát arról is csak azt tudtam írni, ami a forrásban van
2011. máj. 5. 18:48
 8/14 anonim válasza:

Remélem azért jól sikerül majd a vizsgád.

Én mátyást írtam , de minden ami hozzá kellett gyönyörüen bennt volt a forrásban , a rendszerváltás tényleg az utolsó anyag csak akkor én már nem szerettem suliba járni ... :-D

2011. máj. 6. 16:20
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi, én is remélem, h jól sikerül neked is a vizsgád. Mondjuk nekem nem számít bele sehova a töri, csak majd a biosz, de azért megbukni nem szeretnék:D
2011. máj. 6. 17:50
 10/14 anonim ***** válasza:

na hoogy sikerült , és hogy pontozták?

nekem konkrétan amikor tavaly ilyen problémám volt, lenullázták az egész hosszú(!) esszémet, mert nem arról írtam amiről kérték...

fasza volt..

2011. jún. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!