A Szent László Gimnázium (X. Ker) és a Szent László Gimnázium és Szakközépiskola az uzon az?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 21:50
1/3 anonim válasza:
Ezeket tudod, hol találtam? A Google-ban.
Szent László Gimnázium
Cím: 1102 Budapest, Kőrösi Cs. út 28-34.
Telefon: 06-1-262-3599
Fax: 06-1-260-2264
E-mail címek
Honlap: [link]
SZENT LÁSZLÓ GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA
cím: 1102 Budapest, Körösi Csoma Sándor út 28-34.
telefon: 262-3599
telefon/fax:260-2264
web:www.szlgbp.sulinet.hu
Innentől menni fog, ugye?
2/3 anonim válasza:
Igen, ugyanaz.
Pontosan nem tudom mikor (2003-2004 körül)-(még oda jártam), amikor "felvették" a Szakközépiskola nevet. Ennek oka az volt, hogy mivel van ott idegenvezető képzés, emiatt (hogy továbbra is lehessen id.vez-eket képezni), névben fel kell venni a szakközépiskola nevet.
Kicsit bonyolultan írtam le, de azt hiszem, érthető. (Nekünk legalább is ezzel magyarázták.)
3/3 anonim válasza:
Igen, de azóta megszűnt ez a képzés, így megint elhagyták a nevéből a "szakközépiskola" szót, így most már Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Szent László Gimnázium.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!