Mit lehet tenni egyetemen egy ilyen tanárnál?
Azért, mert te megbuksz, még nem a tanár a szemét.
Az miért probléma, hogy 53-4%-tól van kettes? A legtöbb főiskolán és egyetemen ez a megszokott, sőt sok tárgyból 60% a minimum...
Nálunk statisztikából 100 emberből csak 30-nak sikerült a vizsgája és persze a többség szerint a tanár a sz.r, mert semmit nem magyaráz el, amit pedig igen, azt sem lehet megérteni. Persze sok embernek nincs kedve napi 10 órákat tanulni és éjszaka ébren lenni, könnyebb a tanárt hibáztatni...Szerintem ez nagyon szánalmas.
Azért lásd be, tanulni, gyakorolni kell. Mondjuk 2-3 hetet, minden du. 2 órát. Az semmi az életből.
Első válaszoló: nekem az egyik tanárom pont ilyen. Megvallom, én sem hittem, csak amikor hallottam a barátnőm felelni nála. Tudta az anyagot meg minden (együtt is tanultunk) és 2 mondat után kirakta. Mondjuk nála én vagyok az egyik "kedvenc" (bár tény, hogy teszek érte eleget és sokat tanulok, meg ilyesmi). Bár azt mondják, hogy ő a külsőre megy inkább: nem díjazza a túl "vad" emberkéket, inkább a konzervatívabbakat és barátnőm bizony nem épp a fehér ing-fekete nadrág a vizsgára típus...
Szóval sajnos vannak ilyen tanárok, igen. Tudnék még mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!