Színház és Filmművészeti Egyetetem, vágó szak. Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Nem soká lesz a felvételim rá, és eleinte érdekelt ez a téma, de aztán úgy hallottam hogy nagyon nehéz az iskolába bekerülni, és protekció is szükséges. Ezek után nem vagyok biztos abban hogy kifizessem a vizsgadíját, plusz a vonat is sokba kerülne, mert vidéki vagyok. Nem akarom feleslegesen kifizetni azt a sok pénzt, ezért szeretném néhány olyan ember véleményét hallani, aki tudja mi folyik az SZFE háza tájánál!2011. máj. 3. 17:16
1/1 anonim válasza:
Én is vágó szakra jelentkeztem és én is hasonlókat hallottam mint amit leírtál, hogy protekció nélkül nem lehet bejutni. De én azért azt javaslom ,hogy azért egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!